Zdeslav Radovčić, dipl.iur.

Direktor i Osnivač- HTI (Health Tourism Industry) Konferencija zdravstvenog turizma i Energy Clinic

HTI Conference, Energy Clinic

Životopis

Školovao se u Zagrebu gdje, diplomira na Pravnom fakultetu te po položenom pravosudnom ispitu postaje članom Hrvatske odvjetničke komore.
Po završetku svog formalnog obrazovanja nastavlja sa školovanjem na području alternativne i komplementarne medicine. Školuje se na više azijskih i drugih obrazovnih institucija: Univerzitet Tradicionalne kineske medicine, Nanchang, Kina
Odvjetnički poziv napušta 2001. Godine kada započinje profesionalno se bavit zdravstvenim turizmom te osniva vlastiti brand Energy Clinic pod kojim operativno vodi 14 wellness centara u Hrvatskoj i Europi u hotelima s pet zvijezdica, medju kojima su i dva prestižnog lanca Kempinski hotela.
2010 pokreće HTI konferenciju industrije zdravstvenog turizma u suorganizaciji sa Hrvatskom gospodarskom komorom. HTI je najveći europski skup zdravstvenog turizma koji već 8. godinu za redom okuplja najeminentnije profesionalce iz javnog i privatnog sektora.
2011 godine završava poslijediplomski studij Vodstvo i upravljanje zdravstvenim sustavima na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
2013 godine osniva u Dubrovniku Wellness akademiju – Učilište za obrazovanje odraslih sa certificarinm programima Ministarstva znanosti.
Aktivni je član u nekoliko neprofitnih udruga te dobitnik više nagrada i priznanja za svoj rad na području wellnessa.
Član je International Spa Association i Medical Tourism Association te redovito predaje na Hrvatskim i svjetskim kongresima.